Політика конфіденційності

Адвокат в місті Умань

Політика конфіденційності інтернет-сайту https://elina.pp.ua


Справжня Політика конфіденційності персональних даних (далі – Політика конфіденційності) діє відносно всієї інформації, розміщеної на сайті в мережі Інтернет за адресою: elina.pp.ua (далі – Сайт), яку можуть отримати Учасники під час використання Сайту, його сервісів, програм і продуктів.
Використання сервісів Сайту означає беззастережну згоду Користувача з цією Політикою і зазначеними в ній умовами обробки його персональної інформації; в разі незгоди з цими умовами користувач повинен утриматися від використання сервісів.

1. Загальні положення

  1. В рамках цієї Політики під персональною інформацією Користувача розуміються:1.1.1. Персональна інформація, яку Користувач надає про себе самостійно при реєстрації (створення облікового запису) або в процесі використання Сервісів, включаючи персональні дані Користувача. Обов’язкова для надання Послуг інформація позначена спеціальним чином. Інша інформація надається Користувачем на його розсуд.
  2. Дані, які автоматично передаються з сервісів Сайту в процесі їх використання за допомогою встановленого на пристрої Користувача програмного забезпечення, в тому числі IP-адреса, дані файлів cookie, інформація про браузер Користувача (або іншої програми, за допомогою якої здійснюється доступ до сервісів), технічні характеристики обладнання і програмного забезпечення, що використовуються Користувачем, дата і час доступу до сервісів, адреси запитуваних сторінок і інша подібна інформація.
  3. Інша інформація про Користувача, обробка якої передбачена Угодою про використання Сайту.
  4. Справжня Політика конфіденційності застосовується лише до Сайту https://elina.pp.ua. Сайт https://elina.pp.ua не контролює і не несе відповідальності за сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти по посиланнях, доступним на Сайті https://elina.pp.ua.

2. Цілі обробки персональних даних користувачів

  1. Сайт збирає і зберігає тільки ту персональну інформацію, яка необхідна для надання сервісів або виконання угод і договорів з Користувачем, за винятком випадків, коли законодавством передбачено обов’язкове зберігання персональної інформації протягом визначеного законом терміну.
  2. Персональну інформацію Користувача Сайт обробляє в наступних цілях:
  3. Надання Користувачеві доступу до персоналізованих ресурсів Сайту.
  4. Встановлення з Користувачем зворотного зв’язку, включаючи напрямок повідомлень, запитів, що стосуються використання Сайту, надання послуг, обробку запитів і заявок від Користувача.
  5. Визначення місця знаходження Користувача для забезпечення безпеки, запобігання шахрайства.
  6. Підтвердження достовірності та повноти персональних даних, наданих Користувачем.
  7. Надання Користувачеві ефективної клієнтської і технічної підтримки при виникненні проблем, пов’язаних з використанням Сайту.

3. Умови обробки персональної інформації користувачів і її передачі третім особам

  1. Сайт зберігає персональну інформацію користувачів відповідно до внутрішніх регламентами конкретних сервісів.
  2. Відносно персональної інформації Користувача зберігається її конфіденційність, крім випадків добровільного надання Користувачем інформації про себе для загального доступу необмеженому колу осіб. При використанні окремих сервісів Користувач погоджується з тим, що певна частина його персональної інформації стає загальнодоступною.
  3. Згідно закону України про захист персональних даних, сайт має право передати персональну інформацію Користувача третім особам в наступних випадках:3.3.1. Користувач висловив згоду на такі дії.
  4. Передача необхідна для використання Користувачем певного сервісу або для виконання певної угоди або договору з Користувачем.
  5. Передача передбачена українським або іншим відповідним законодавством в рамках встановленої законодавством процедури.
  6. У разі продажу Сайту до набувача переходять всі зобов’язання по дотриманню умов цієї Політики стосовно отриманої їм персональної інформації.
  7. Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну будь-яким законним способом, в тому числі в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів.
  8. При втраті або розголошення персональних даних Адміністрація Сайту інформує Користувача про втрату або розголошення персональних даних.
  9. Адміністрація Сайту вживає необхідних організаційних і технічних заходів для захисту персональної інформації
Call Now Button